Navigatie menu

Over ons

Over ons
Ga naar het nieuwsoverzicht
hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash.jpgFoto: Hannah Busing

Wat doen we dan precies?

  • We organiseren elk schooljaar een aantal activiteiten om de school financieel testeunen, zoals bijvoorbeeld de koekjesactie, de Moederdag- en Vaderdag actie, en zoveel meer. We organiseren ook activiteiten voor de ouders, met als bedoeling een gezellig samen-zijn. Voorbeelden hiervan zijn de info-avond of wintergloed.
  • We willen graag de stem van de ouders naar de school zijn, een tussenschakel tussen ouders en school. Dit kan via onze vergaderingen.
    Bovendien zijn we ook vertegenwoordigd in de schoolraad, waarin we een adviserende stem hebben.
  • We geven informatie door aan ouders, via deze website en facebook.
item.page.title

Waarom & Wat

item.page.title

Wie is wie

item.page.title

Lid worden

brooke-cagle-UkIDyeiD-zI-unsplash.jpgFoto: Brooke Cag

Overzicht van de vergaderingen

Een 7-tal keer per jaar komt de ouderraad bijeen. Onze vergaderingen gaan door in de leraarskamer van de school, bij een drankje en wat lekkers.

De directie en 2 leerkrachten zitten namens de school mee in de ouderraad. Iedereen is welkom op een vergadering! Je hoeft hiervoor geen lid van de ouderraad te zijn. Heb je interesse om eens langs te komen? Geef ons dan even een seintje en dan houden wij je op de hoogte van de data en agenda.

Heb je een vraag, idee, feedback, … dat je graag wil doorgeven aan school of besproken wil zien op de ouderraad, mail dit dan even door via info@ouderraadshp.be. Wij zetten het dan op de agenda van de volgende vergadering.

item.page.title

Verslagen