Navigatie menu

Lid worden

Lid worden
Ga naar het nieuwsoverzicht
brooke-cagle-UkIDyeiD-zI-unsplash.jpgFoto: Brooke Cagle

Wie kan lid worden van de ouderraad?

Elke ouder met kinderen in onze school. Goed nieuws: Goed nieuws: jouw betrokkenheid kan een wereld van verschil maken. Bij ons geldt het motto "Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!" 🎉

🌟 Inspirerende Vergaderingen in Stijl: Weg met de saaie vergaderzalen! Onze bijeenkomsten vinden plaats in de leraarskamer of eetzaal van de school. En we hebben altijd een extraatje voor je in petto: een verfrissend glaasje en heerlijke versnaperingen om de creatieve sfeer te versterken.

🙌 Diversiteit is Onze Kracht: we hebben momenteel een geweldige groep van 12 enthousiaste leden in onze ouderraad. Maar wacht even, hier komt het spannende deel: we willen jou, lieve papa's, in de spotlight zetten! Onze huidige leden zijn voornamelijk fantastische mama's, dus papa's, jullie aanwezigheid zou een geweldige aanvulling zijn. Waar wachten jullie nog op?

Laten we samenwerken aan een schoolervaring voor je kind om nooit te vergeten! Je ideeën, je energie en je aanwezigheid kunnen echt het verschil maken. Dus zet die eerste stap en sluit je aan bij ons groeiend team. Samen gaan we voor meer vreugde, meer inbreng en vooral, meer geweldige herinneringen voor onze kinderen! 💫

Hoe kan je als ouder mee betrokken zijn?

Ontdek Jouw Unieke Betrokkenheid!

In onze dynamische school bepaal jij zelf hoe je betrokkenheid vormgeeft. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij, en of je nu een fervente deelnemer bent of liever op de achtergrond blijft, elke vorm van betrokkenheid wordt gewaardeerd.

Hier zijn enkele manieren waarop je kunt bijdragen:

🌟 Bijwonen van Ouderraad Activiteiten: Kom naar onze boeiende activiteiten die de ouderraad organiseert. Je aanwezigheid ondersteunt niet alleen onze school financieel, maar versterkt ook de banden tussen de ouders.

📧 Je Stem Laten Horen: Jouw mening telt. Laat je gedachten en ideeën horen, zodat we samen kunnen bouwen aan een betere schoolervaring voor onze kinderen.

🤝 Doe-Ouder voor Onze Evenementen: Word een betrokken 'doe-ouder' en help mee bij enkele van onze activiteiten. We verwelkomen altijd extra handen die bijdragen aan het succes van onze evenementen!

💬 Deelname aan Ouderraad Vergaderingen: Neem deel aan onze vergaderingen en voeg jouw perspectief toe aan onze besprekingen. Hier denken we samen na over onze werking en alle aspecten die van invloed zijn op het welzijn van onze kinderen.

🌀 Werk in Werkgroepen: Dompel jezelf onder in specifieke onderwerpen door deel te nemen aan onze diverse werkgroepen. Of het nu gaat om redactie, verkeersveiligheid, jaarthema of iets anders, je kunt meewerken aan initiatieven die je nauw aan het hart liggen.

Elke stap die we zetten, elk idee dat wordt gedeeld en elke helpende hand dragen bij aan de groei en bloei van onze school. Samen maken we het verschil en creëren we een omgeving waarin iedereen kan floreren.

Sta open voor de mogelijkheden en ontdek hoe jij jouw persoonlijke betrokkenheid kunt vormgeven. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor onze kinderen! 🌱

Ik schrijf me in